De kaart

Fingerfood

Patatas bravas
Mini kaaskroketjes
Charcuterie plankje
Crunchy baked onion rings
Paté “netebuk” / homemade
Rilette v.d. chef / toast
Mini-brochetjes / pinda
Home made chicken fingers
Mini loempia’s

Voorgerechten

Carpaccio van filet mignon / rucola / gekonfijte tomaat / parmezaan
Huisbereide rivierkreeften kroket
Paté “netebuk” / salade / warme toast

Kids

Stoofvlees / frietjes
Vol au vent / frietjes
Pasta crèma
Homemade chicken fingers / appelmoes / frietjes

Hoofdgerechten

Stoofpot van lam / spek / ui / wortel / kroketjes
Vol au vent / mousseline / friet
“Coq a la bière” stoofpotje / kroketjes (2 pers)
Stoofvlees in Gulden Spoor dubbel / friet
Chateaubriand / warme groenten / friet / Netebuksaus
Cote à l’os / frisse salade / peper of bearnaise / friet (2 pers)
Hand gesneden tartaar / frisse salade / friet
Kabeljauwhaas / gekonfijte tomaat / mozzarella / truffelpuree
Warm gerookte zalm / wheatbuk / bieslook puree
Duo kroketten / belegen kaas / rivierkreeftjes / friet
Pasta crèma / tomaat / gehakt
Vegetarische wok / marktgroentjes / tarwe
Ceasar salade / kip / parmezaan / crouton / ansjovis
Salade geitenkaas / honing / spek / toast
Bruschetta / brie / appel / nootjes


Per tafel maximum 5 verschillende gerechten
Lunch op donderdag -en vrijdagmiddag voor - 14 -

Desserts

Rijstpap / speculoos
Vanille ijs / chocolade /slagroom
Profiteroles / Nutella / caramel
Crème brûlée
Ile flotante / amandel / vanille
Gebak van de dag
Kinderijsje